AVAA LUOVUUTESI SIIVET

Flow Toimintaterapia Uusi Oy palvelee teitä 23 vuoden kokemuksella!

Olette tervetulleita Flow Toimintaterapia Uusi Oy:n asiakkaaksi Tampereen Ikuriin Vihreälle Talolle luonnon helmaan. Palvelemme Teitä yksityisenä toimintaterapiapalvelujen tuottajana Tampereella sekä Pirkanmaan kehyskuntien alueella. Tuottamme innovatiivisia lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita ja koulutuspalveluita ryhmille ja yhteisöille. Toimintaterapiassa on mahdollisuus luonto- ja eläinavusteisuuteen.

Toimintaterapia toteutetaan joko yksilöllisesti, kaveriterapiana tai ryhmämuotoisena toimintaterapiana. Ryhmissä toimii pääsääntöisesti kaksi toimintaterapeuttia ja ryhmäkoko on kolmesta viiteen lasta. Toimintaterapiajakson pituudeksi suosittelemme kestoltaan vähintään viisitoista 60 – 90 minuutin käyntikertaa. Ryhmäkokonaisuutemme sisältävät vähintään 20 kertaa 90 minuuttia sekä 5 kertaa 90 min. vanhempien ryhmään. Lisäksi terapiajaksoihin suositellaan 3-5 kertaa 60 – 90 minuuttia verkostokäynteihin: yhteistyöhön kodin ja päiväkodin/koulun kanssa. 

Toimintaterapiajakso perustuu kuntoutussuunnitelmaan sekä toimintaterapia-arvioon. Arviointijakso sisältää viisi kertaa 60 min, jonka aikana toteutetaan kartoitus standardoidun toimintaterapiatestin avulla. Arviointi sisältää asiakkaan toiminnallisten valmiuksien (sensomotoriset, kognitiiviset ja psykososiaaliset valmiudet) arvioinnin. Arviointi sisältää palautekeskustelun ja ohjauksen.

Palvelemme Teitä eri elämänvaiheissa. Asiakaskuntanamme ovat sekä lapset, nuoret ja perheet. Erikoisosaamistamme ovat neurologiset ja neuropsykiatriset erityishaasteet: oppimisen sekä toiminnan ohjailun haasteet, aistitoimintojen kehityksen, leikin, tunneilmaisun ja vuorovaikutuksen vaikeudet. 

Asiakkaidemme kokemuksia:

  • ”Paikka, missä kohdataan ja kuunnellaan.” 
  • ”Terapeutin kanssa saa olla oma itsensä.” 
  • ”Lapsi luottaa terapeuttiin.” 
  • ”Lapsen itsetunto on vahvistunut ja terapia on ollut tärkeä koko perheelle.” 
  • ”Kodikas paikka ja viihtyisä, sijainti on rauhallisella omakotialueella.”

KOTKAN SIIVIN Työhyvinvointi – ja koulutuspalvelut

  • Muutostyöpajat ryhmille ja työyhteisöille kehon ja mielen hyvinvoinnin, itsetuntemuksen ja ryhmän resurssien uudistumiseksi. Räätälöityjä työhyvinvointikoulutuksia, konsultaatiopalveluita ja mentorointia yrityksille, yrittäjille ja urapolkua rakentaville. 
  • Haluaisitko vahvistaa läsnäoloa tässä hetkessä eri aistien avulla, löytää uudella tavalla resursseja vahvistamalla kehon ja mielen yhteyttäsi sekä luovaa ajatteluasi? 
  • Haluatko uudistua elämässäsi ja työelämässäsi syvällä tavalla ”Kuin Kotkan Siivin” ja löytää yhdessä työhyvinvointiin uusia näkökulmia, kokemuksia ja oivalluksia? 

Työhyvinvointi-, Konsultaatio ja Koulutuspalveluissa työskentelyssä hyödynnetään sensomotorisen psykoterapian sekä dialogisen työnohjauksen menetelmiä lisäämään stressin hallintaa, ryhmän hyvinvointia ja kehon ja mielen yhteyttä. Koulutuspalvelut toteutetaan Toimintaterapia Flow:n pitkän elämyspedagogisen ohjauksen ja innovatiivisen, moniammatillisen osaamisen avulla, hyödyntäen vahvaa kehittämistyötä sensomotorisen psykoterapian osaamisen yhdistämisessä tietoon aisti-integraatiosta ja syväoppimisesta. Koulutuspalvelut voidaan toteuttaa yhteistyössä Ajatustyön työnohjaajan ja prosessikonsultin sekä sosiaali-alan tutkijan Tuuli Lamposen kanssa, joka yhdistää uudella tavalla dialogisuutta luontolähtöiseen, aistipohjaiseen, dialogiseen työskentelyyn.

AJATUSTYÖ:N Tuuli Lamponen tarjoaa upeissa tiloissamme yksilö- ja ryhmämuotoista työnohjausta ja prosessikonsultaatiota erilaisille työyhteisöille. Työskentelyn perustana on dialoginen ajattelu, luontolähtöisyys sekä kehon ja mielen yhteyden tukeminen. Työnohjauksessa tarkastellaan omaa perustyötä, työhön liittyviä kysymyksiä ja tunteita voimavaralähtöisesti ja reflektoiden. Työnohjausprosessi vahvistaa itsetuntemusta ja tuo työhön uusia näkökulmia. Työnohjauksessa on tärkeää tukea kehon ja mielen yhteyttä ja tasapainoa osana työhyvinvointia, sekä arjen- ja stressinhallintaa. Tuuli toteuttaa kävelytyönohjausta myös luonnossa liikkuen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena. Prosessikonsultaatiossa etsitään yhdessä̈ asiakkaan kanssa uudenlaista suhtautumista valittuihin kysymyksiin ja hahmotamme ratkaisuvaihtoehtoja erilaisiin työyhteisön muutos- ja kehittämistarpeisiin. Yhteydenotot Tuuliin: ajatustyo@gmail.com. Puh. 040 7609744

Ota yhteyttä, niin räätälöimme palvelut juuri sinun tarpeisiisi! 

%d bloggaajaa tykkää tästä: