AVAA LUOVUUTESI SIIVET

Toimintaterapia Flow täyttää 20 vuotta!

Olette tervetulleita vuodesta 2000 asti toimineen Toimintaterapia Flow:n asiakkaaksi Tampereen Ikuriin Vihreälle Talolle luonnon helmaan. Palvelemme Teitä yksityisenä toimintaterapiapalvelujen tuottajana Tampereella sekä Pirkanmaan kehyskuntien alueella. Toimintaterapia Flow tuottaa innovatiivisia lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita ja koulutuspalveluita ryhmille ja yhteisöille. Toimintaterapiassa on mahdollisuus luonto- ja eläinavusteisuuteen.

Toimintaterapia toteutetaan joko yksilöllisesti, kaveriterapiana tai ryhmämuotoisena toimintaterapiana. Ryhmissä toimii pääsääntöisesti kaksi toimintaterapeuttia ja ryhmäkoko on kolmesta viiteen lasta. Toimintaterapiajakson pituudeksi suosittelemme kestoltaan vähintään viisitoista 60 – 90 minuutin käyntikertaa, ryhmämuotoisena vähintään puoli vuotta: 15 kertaa 90 minuuttia. Lisäksi terapiajaksoihin suositellaan 3-5 kertaa 60 – 90 minuuttia yhteistyökäynteihin. 

Toimintaterapiajakso perustuu kuntoutussuunnitelmaan sekä toimintaterapia-arvioon. Arviointijakso sisältää viisi kertaa 60 min, jonka aikana toteutetaan kartoitus standardoidun toimintaterapiatestin avulla. Arviointi sisältää asiakkaan toiminnallisten valmiuksien (sensomotoriset, kognitiiviset ja psykososiaaliset valmiudet) arvioinnin. Arviointi sisältää palautekeskustelun ja ohjauksen.

Palvelemme Teitä eri elämänvaiheissa. Asiakaskuntanamme ovat sekä lapset, nuoret ja perheet. Erikoisosaamistamme ovat neurologiset ja neuropsykiatriset erityishaasteet: oppimisen sekä toiminnan ohjailun haasteet, aistitoimintojen kehityksen, leikin, tunneilmaisun ja vuorovaikutuksen vaikeudet. 

Asiakkaidemme kokemuksia:

  • ”Paikka, missä kohdataan ja kuunnellaan.” 
  • ”Terapeutin kanssa saa olla oma itsensä.” 
  • ”Lapsi luottaa terapeuttiin.” 
  • ”Lapsen itsetunto on vahvistunut ja terapia on ollut tärkeä koko perheelle.” 
  • ”Kodikas paikka ja viihtyisä, sijainti on rauhallisella omakotialueella.”

Työhyvinvointi – ja koulutuspalvelut

  • Haluatko vahvistaa kehollista viestintääsi, itsetuntemustasi, tiimi- tai tunnetaitojasi?
  • Haluaisitko vahvistaa läsnäoloa tässä hetkessä ja vahvistaa kehon ja mielen yhteyttäsi? 
  • Haluatko löytää uutta luovuutta työhösi tai elämääsi? 

Koulutuspalveluissa on kohderyhmänä yksilöt, yhteisöt ja ryhmät, jotka haluat löytää läsnäolon taitoja kehollisuuden ja aistien kautta sekä vahvistaa nonverbaaleja vuorovaikutustaitojaan. Koulutuspalveluita toteutamme paikallisesti ja valtakunnallisesti. 

Ota yhteyttä, niin räätälöimme palvelut juuri sinun tarpeisiisi! 

%d bloggaajaa tykkää tästä: